magnètika

Des de la nostra pàgina volem donar la màxima difusió al nou espai web dels amics de magnètika; un espai pensat per mostrar la seva feina, els seus projectes i els serveis que ofereixen.
magnètika està format per Jeroni Truyols (direcció, realització, direcció artística i visuals), Diego Laranxeira (direcció de fotografia, imatge submarina, il·luminació, direcció artística i disseny gràfic) i Tolo Perelló (disseny de so, so directe i música original).
Basta un simple clic sobre magnetika per veure el video artístic que realitzaren pel projecte Orígens del Centre d’Art i Paisatge Camp Lledó. També hi podreu trobar la instal·lació Totem del CaixaForum de Palma; o el documental Return to the rainforest filmat a Tailàndia; així com El meu poble, un dels projectes que estan desenvolupant en l’actualitat. Citam aquests només a manera d’exemple.
És molt senzill circular per la pàgina, ja que –com no podia ser d’altra manera– predomina la imatge per damunt de la paraula. No vos podeu perdre l’originalitat de la part dedicada a l’audio, que rescata el format de les antigues cintes de cassette.
magnètika ofereix: instal·lacions interactives, mapping, documentals, videos artístics, servei integral d’imatge corporativa, servei audiovisual integral, participació a concerts, presentacions, exposicions,… Molta sort, amics!
. . .
Text: Maria Àngels Moyà

Tags: , , , ,

Comments are closed.