Intervenció paisatgística a Casa Poesia

Els arquitectes Francisco Cifuentes i Sebastià Martorell amb Daniel Ippolito com a arquitecte col·laborador, baix el patrocini del Centre d’Art i Paisatge Camp Lledó, han realitzat una intervenció paisatgística a Casa Poesia (Ses Salines) centrada en el tema de l’aigua.
Es tracta de la construcció d’una zona de refresc al jardí amb un safareig adaptat al terreny utilitzant materials de l’entorn: pedra de marès, ciment mallorquí i calç. El punt d’aigua s’acosta a un ullastre a través de peces de pedra de marès per crear un festejador. En la construcció del recinte que acull el sistema de depuració s’ha volgut experimentar aixecant uns murs de tapial i una volta de teules. Això ha estat possible gràcies a l’estreta col·laboració i la bona sintonia entre els arquitectes i el Centre d’Art i Paisatge Camp Lledó.
. . .
Text: Maria Àngels Moyà

Tags: , , , , , ,

Comments are closed.