Nova publicació de l’Observatori

Recentment l’Observatori del Paisatge de Catalunya ha publicat, exclusivament en format digital, el llibre Paisaje y emoción. El resurgir de las geografías emocionales, dins la col·lecció “Teoría y Paisaje”. La publicació, coeditada amb la Universitat Pompeu Fabra, recull les ponències del seminari homònim celebrat el març de 2014.

El llibre té la voluntat d’aportar una mirada crítica sobre la conjunció entre paisatge i emoció des del punt de vista de diverses disciplines com són l’estètica, la història de l’art, la literatura, la geografia cultural i l’arquitectura. Igual que en el primer número de la col·lecció, en aquesta ocasió els capítols s’han publicat en l’idioma original en què van ser exposats en el seminari (castellà, anglès o francès). La publicació es pot consultar al web: http://www.catpaisatge.net/cat/documentacio_coedi_6.php

El llibre es presentarà el 23 de febrer a les 16.00h a la Universitat Pompeu Fabra, d’aquí uns dies informarem amb més detall de l’acte.

. . .
Text: Joan Nogué, director de l’Observatori del Paisatge de Catalunya

Tags: , , ,

Comments are closed.