inicio | mapa web | contacto | aviso legal | castellano | catalán 

Exposicions

>Retrospectiva Obras de: Pep Canyelles / Andreu Maimó / Ferran Aguiló / Toni MorantaDe dia 2 a dia 24 d´abril, hem organitzat a l´església vella de Ses Salines una exposició retrospectiva que pretén reunir, en un únic espai, els quatre artistes que han tengut presència al Centre d´Art i Paisatge Camp Lledó al llarg dels seus dos primers anys de vida.


Retrat P. Canyelles

L´escultor Pep Canyelles va deixar la seva emprenta a l´hora de disenyar les portes de l´entrada, l´arrambador de l´escala interior i la taula de la sala de reunions de la nostra primera seu, i una de les seves peces,"Els nostres fills ocells migratoris"(2007), forma part de la col·lecció del Centre.


Retrat A. Maimó

Quan obrírem al públic pel maig de 2009, ho férem amb una exposició de l´obra gràfica d´Andreu Maimó, que exhibí la visió més personal de la temàtica que caracteritza la seva obra: els ceps i les figueres. Amb motiu d´aquest segon aniversari, l´artista felanitxer ha realitzat una litografia commemorativa al taller de Ca´n Vent que es presentarà durant la retrospectiva d´enguany.


Retrat F. Aguiló

L´obra de Ferran Aguiló va omplir els exteriors del Camp Lledó durant els mesos d´estiu de 2009. Al mateix temps, a l´interior, mostrava una sèrie de gravats disenyats especialment per a l´ocasió, dos dels quals han passat a formar part de la col·lecció del Centre.


“Retrat T. Moranta

Dedicàrem l´any 2010 a la posidònia de la mà de l´artista Toni Moranta. L´exposició Entropies va ser l´origen d´un projecte interdisciplinari que enfocà el tema des de quatre punts de vista (científic, poètic, pedagògic i artístic) i que va culminar amb la primera publicació del Centre: "Posidònia, quatre mirades".

Aquesta retrospectiva va acompanyada d´un muntatge audiovisual creat pel grup magnetika visuals que va presentar-se durant l´acte d´inauguració.